A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставчанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Ставчанська громада прагне розвитку та підвищення якості послуг для населення у всіх сферах

Дата: 19.10.2020 15:18
Кількість переглядів: 998

Сфера надання адміністративних послуг для Ставчанської громади є важливою, а тому їй приділяється значна увага. Громада стала переможцем четвертого раунду з відбору учасників Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою». В результаті громада самостійно капітально відремонтувала приміщення ЦНАПу, використовуючи рекомендації європейських експертів щодо оформлення та дизайну приміщення, дотримуючись принципів безбар’єрності, відкритості та прозорості.

В рамках участі в проекті для працівників ЦНАПу 06-07 жовтня та 15-16 жовтня було проведено тренінги (1-4 Модуль) щодо підвищення знань у галузі надання адміністративних послуг.
Навчання проводила команда експертів НІРАС під керівництвом Вячеслава Зубенка.

Іван Тодорович, Ставчанський сільський голова, побажав учасникам набратися нових знань, досвіду у роботі.

Тренери семінару Віктор Лащак та Марина Замфір пояснили роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізації власних та делегованих повноважень у сфері надання адмінпослуг.

Експерти розповіли про типові проблеми у наданні адміністративних послуг, пояснили якою має бути належна організація, порядок і параметри надання адмінпослуг. Висловили своє бачення необхідного набору знань щодо окремих адміністративних послуг, реєстрацію місця проживання, паспортні послуги, послуги у сфері соціального захисту; ділову етику та взаємодію з відвідувачами ЦНАПу.

Начальник відділу ЦНАП Олеся Радомська, коментуючи роботу семінару, відзначила зацікавленість та актуальність порушуваних питань тренерами, а також активність учасників семінару, зокрема, у практичній площині обговорення.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь